Wie ben ik?

Mijn hele leven heb ik al een speciale voorliefde gehad voor auto’s. Er is één bijzonder moment uit mijn jeugd en wel de aanschaf van een Volkswagen Kever door mijn ouders. Mijn broers en ik zaten als drie kleine kindjes te springen van blijdschap. Door deze ervaring is waarschijnlijk de basis van mijn liefde voor auto’s gelegd, in het bijzonder voor klassiekers.

Ondanks het feit dat ik zelf altijd in klassieke auto’s heb gereden, ben ik veel later begonnen met het bedrijf: ‘Classic Passion Cars’. Enige tijd had ik naast mijn werk als handelaar in motorfietsen ook een handeltje in klassieke auto’s als hobby.

Sinds Juli 2015 is dit uitgegroeid tot een professionele onderneming.

Behalve de auto van mijn ouders is er is nog één auto die mij altijd bijgebleven is en ik graag in mijn bezit gehouden had, dat was een cadillac met prachtige kunstschilderingen. Omstanders beschreven deze Cadillac vaak als vrouwelijk en overdreven, ik denk daar heel anders over.                                                                                                                Momenteel is deze Cadillac in het bezit van een zeer gelukkige klant.

Het leuke aan mijn werk is dat ik te maken heb met een grote verscheidenheid van mensen. Zij zoeken een auto die bij hen past, waarbij hun persoonlijke identiteit duidelijk tot uiting komt. Voor mij fascinerend en een enorme inspiratie.

Mijn doel is dan ook om mensen blij te maken met mijn klassiekers. Hierbij past mijn motto: ‘LIVE YOUR LIFE, LIVE YOUR DREAMS’.

Ik leef mijn dromen door te doen wat ik leuk vind, namelijk: werken met mooie klassiekers. Verder vind ik het belangrijk dat iedereen een auto kan vinden, die zijn of haar identiteit weergeeft.

Vandaar mijn tweede motto: ‘Betaalbaar klassiek rijden voor iedereen!’.

Neem gerust een kijkje op de site, onder het kopje onze Classics!

Voor diegenen die niet begrijpen hoe de site werkt, klik op het kopje onze classics, vervolgens op de foto van de auto, waarna de gewenste informatie verschijnt met meerdere foto’s.

Berrie Jansen.